2020-11-02 – A járványhelyzet miatt elmaradt a hagyományos városi sportgála Százhalombattán. A tavalyi évben kimagasló sportteljesítményt elért versenyzők és edzők díjait küldeményként adja át az önkormányzat, a róluk készített kisfilmeket pedig a Halom Televízió fogja bemutatni.

Az év legjobb sportolója egyéni fiú aranyfokozatot nyerte el Dulcz Zsombor tollasozó, akinek Nagy Szabó Levente az edzője. Harmadik helyezett volt a 2019-es OB-n és harmadik helyet szerzett az FBSE csapatával első osztályban 2018-ban és 2019-ben.  Meghívást kapott a 2020-as felnőtt Európa-bajnokság kvalifikációs edzőtáborába, a következő hetekben derül ki, hogy tagja lehet-e a nemzeti válogatottnak.

A kategória bronzfokozatát Dávid Cintia teniszező nyerte el. Edzője Dénes Tibor. Cintia dobogós helyeken végzett több tavalyi országos versenyen, aminek köszönhetően a korosztályos (L18) ranglista 8. és a felnőtt ranglista 18. helyére került.

Ezüstfokozatot kapott Marosi Bálint úszó, akit Bodrogi Viktor és Rozanovic Ádám készített fel a versenyekre. Bálint folyamatosan az élmezőnyben szerepelt a tavalyi korosztályos országos versenyeken. Száz méter háton, kétszáz méter háton, valamint 200 és 400 méter vegyesben is első helyen végzett a győri korosztályos OB-n.

 Sok szeretettel gratulálunk Csomor Erika kolléganőnknek is:

Az év legjobb utánpótlás sportolója egyéni lány aranyfokozatot Soós Dorka, triatlonversenyző kapta, aki Csomor Erika vezetésével készült a versenyekre.

Az év legjobb masters női sportolója dr. Zsigmond Réka lett, akinek Csomor Erika és Vértesi Tamás az edzője.

A szöveget a Százhalombattai Hírtükör cikke alapján állítottuk össze. http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=34869