alapitvany

Kezdőlap / alapitvany

Alapítványunkat 2001 júniusában alapította egy, az Intézménnyel tanulói jogviszonyban álló tanulónk szülője.
Kuratórium, mely szülőkből és pedagógusokból áll, kilenctagú és mindenkor a diákok érdekeit szem előtt tartva, átgondoltan hozza döntéseit.
Az alapítvány közhasznú szervezet, melynek céljai a következők:

Olvass tovább

Arany Kapu Díj

Az Aranykapu Alapítvány Kuratóriuma 2007. júniusában alapította az Aranykapu Díjat. Célunk ezzel támogatni, céljai elérésében segíteni az iskola eredményeiben, mindennapi életében példaértékű szerepet vállaló diákot.
A korábbi években egy, a 2016/2017-es tanévtől kezdődően pedig maximum két kiemelkedő teljesítményt nyújtott 11. évfolyamos diákok kaphatja a díjat, amely Aranykapu plakettet, emléklapot és pénzjutalmat foglal magába.
Díj elnyerésének feltétele többek között a példamutató magatartás, kiemelkedő kulturális tevékenység és/vagy tanulmányi/sporteredmény, valamely szakterületen elért kimagasló eredmény és kiváló közösségi munka, az Intézmény közössége részére, az Intézmény érdekében  nyújtott elkötelezett magatartás/tevékenység.

A 2016/17-es tanévben hat pályázat érkezett, aminek nagyon örültünk! A választás nem volt könnyű.

Díjazottak

2008    Sebestyén Gabriella
2009    Somogyi Dóra
2010    Krisztics Lilla
2011    Gyömre Rebeka
2012    Szécsi Péter
2013    Csizmarik Dávid
2014    Piros György Bence
2015    Márkus László
2016    Rosta Boglárka
2017    Kecskés Laura, Vencz Tímea
2018    Kis Őzike, Soós Fanni
2019    Harcsa Lívia, Szegletes Fruzsina
2020   Kalászi Dániel, Kővári György
2021   Olasz Bence, Benedik Balázs

Tisztelt Fekete Gábor Szülő!

Az „ARANYKAPU” Gyermeknevelési és Oktatásfejlesztési Közhasznú Alapítvány ezúton köszöni meg

Önnek a 2019-es évben az Alapítvány útján az Intézményünk diákjainak nyújtott mindösszesen  200.000.-Ft mértékű támogatást.

Az Alapítványt az alapító az iskolánkba járó gyermekek érdekében alapította meg, mi, kurátorok pedig egész évben ezekért a gyermekekért tevékenykedünk az alapítványban. Minden adománynak, felajánlásnak helye van, minden felajánlásnak örülünk, mivel a gyermekek támogatásában az igény egész évben állandó, folyamatos.

Érdekes módja egy, a felajánló szívéhez közelálló tárgy (láncfűrész)  licitálásából származó összeggel támogatni egy jó ügyet. Így az Ön felajánlása nekünk nemcsak az Ön által felajánlott támogatási összeg miatt értékes, hanem annak okán is, hogy ezáltal Ön a szíve egy darabját is átnyújtotta Intézményünk diákjainak az Ön által szeretett tárgy licitre bocsátásával, a befolyt összeg az Alapítványon keresztül a gyermekeknek való átadásával.

Egyben köszönjük a Fűrész Mánia klub segítségét, mert a licit nélkülük nem lett volna.

Az Intézményünk összes diákjai és pedagógusai nevében köszönjük Önnek, Fekete Úr, ezt a nemes gesztust!

„ARANYKAPU” Alapítvány kuratóriuma

2007. februárjától kezdődően, minden évben rendezünk a Szülői Munkaközösséggel közösen ún. jótékonysági alapítványi, bált.
2007. júniusában alapítottuk az Aranykapu Díjat, melyben 11. osztályos tanuló(k) pályázati kiírás szerint  részesülhet

Az iskolaudvar fejlesztését is felvállaltuk, amely egy hosszú távú program. Már bővült az iskolaudvar játékparkja, és a gumilappal borított terület is, mely a diákok változatos udvari tevékenységé, illetőleg egyidejűleg a tevékenység biztonságát is szolgálja. Vásároltunk két fedett kerti pavilont asztallal és padokkal, ahol a diákok tanulni és beszélgetni is tudnak, az Intézmény tanulóinak egymás közötti szociális életének fellendítésére. Célunk a jövőre nézve is az Iskola udvarának további  fejlesztése, amihez kitartóan keressük a pályázati lehetőségeket, mint az Alapítvány bevételi forrásai közül az SZJA 1%-os felajánlások mellett másik alapvető bevételi lehetőséget.

Az alapítvány kuratóriuma